Jesjesjes! Suunnitelmani toimi täydellisesti! Viime viikkojen aikana olen hyväksynyt yksinolemisen. Ei tämä olekaan hassumpaa. Kyllä se mies sitten joskus löytyy. Enkä usko enää, että kaikki hyvät ovat varattuja. Vapautuuhan niitä koko ajan. Olenhan minäkin hyvä ja vapaa. :) Niin, odottelen jopa kesää ihan sen vuoksi, että saa flirttailla ja deittailla kesähepenissä. Mutta toisaalta uskoin, että jos etsin, en takuulla löydä. Hän tulee vastaan kun sitä vähiten odotan.

No mutta, menin sitten baariin nämä ajatukset päässäni. Ja kappas, suloinen poika huomasi minut tanssilattialla. Tanssittiin, juteltiin ja... pussailtiin. Oli kovin mukavaa (mikä on harvinaista humalassa). Huh, oli siitä jo aikaakin!

Olisin ollut ihan tyytyväinen jo tuohon, mutta nähdään kai treffien merkeissä tällä viikolla. ...Itse asiassa vähän ahdistaa. Mitä jos pahoitan mieleni – ihastun vaikka, ja se ei haluakaan mua? Joten, en odota tältä mitään. Vaikka se olisikin todella mukava ja ihana. Ihan sama. Tyydyn näihin deitteihinkin. Jotain tapahtumaa romantiikka-puolellakin ennen kesää.

Huoh, vielä 3 päivää treffeihin! Kääk!